De toekomst van auto-adverteren

De hoge commerciële voordelen die momenteel beschikbaar zijn rond digitale video/nieuwsberichten zullen alleen maar groeien.

Zoals verwacht leiden meer investeringen en meer geautomatiseerde systemen tot een aanzienlijke toename van het aanbod van betere inhoud, waardoor de reclametarieven dalen.

 Auto Nieuws & Visuele promotie

De nieuwe manier om in de toekomst uw auto te promoten en te verkopen is de digitale visuele online marketingstrategie.

– Er zijn vinden verschillende manieren om online digitale visuele autovideo-nieuwsproductie te organiseren, distribueren en te resourcen.

– Met name schaal- en technologievraagstukken zijn dringend noodzakelijk, naast nieuwe verfrissende formats en platformconcepten.

 

 

Het produceren van autonieuws & video’s is een tijdrovende proces met behulp van digitale-systemen, terwijl digitaal geboren concurrenten en betere technologie hebben, maar onder druk om steeds meer inhoud te creëren met hetzelfde of meer aantal medewerkers, vaak slechter werk leveren.

– Geautomatiseerd of semiautomatisch upload systemen en software zijn in opkomst om deze problemen op te lossen.

– het te gelde maken van online nieuwsvideo blijft de grootste uitdaging voor omroepen en uitgevers.

On-site

De monetisatie blijft zich richten op pre-roll ads, ondanks de wijdverspreide erkenning dat dit een slechte gebruikerservaring die de groei beïnvloedt.

Off-site monetisatie is ook problematisch met veel afhankelijk van het resultaat van verschillende Youtube, Instagram en Facebook-productinitiatieven.

 

 

Om deze uitdagingen te overwinnen, maken omroepen en uitgevers, gesponsorde of gemerkte autocontent, maar velen hebben moeite om deze aanpak op te schalen, gezien de vaak op maat gemaakte aard van de autonieuws- en videoproductie.

Over het algemeen is men voorzichtig met de dynamiek op lange termijn en voo rautotext en- videonieuws in het bijzonder.

Autovideonieuws-berichten worden erg gewaardeerd en verwacht op gespecialiseerde autonieuwssites, professionele websites, Youtube en social media, maar consumenten krijgen het slechts tot op zekere hoogte en onder bepaalde omstandigheden, waarbij zowel jong als oud de controle en flexibiliteit van de bijbehorende tekst nog steeds op prijs stellen.

Hoewel autobedrijven de komende jaren waarschijnlijk een aanzienlijke innovatie zullen zien in zowel de formaten als de productie, is het moeilijk te zien welke autovideo-vervangende tekst in termen van het scala aan verhalen en de diepgang van commentaar en analyse traditioneel zullen worden gebruikt.

DutchEnglishFrenchGermanItalianPolishSpanish