CARFIX CHIPTUNING

Carfix Tiel is gespecialiseerd in Chiptuning, waarbij een optimalisatie van software voor meer motorvermogen zorgt en een besparing op brandstofkosten.

Carfix Tiel is gespecialiseerd in Chiptuning, waarbij een optimalisatie van software voor meer motorvermogen zorgt en een besparing op brandstofkosten. Door middel van een Chiptuning is het mogelijk om uw auto te voorzien van extra vermogen en koppel, ook een bevordering van het rijcomfort wordt gerealiseerd. Als het aankomt op probleemloos rijden wilt u natuurlijk snel, goed en probleemloos geholpen worden bij het chiptunen van uw auto. Carfix ChipTuning zal je adviseren als er bepaalde problemen zijn te verwachten na tuning, en rekening te houden met de specifieke kenmerken van je auto.

Wij zijn trots partner van ATM-Chiptuning, de tuner van Nederland en België. Al sinds 2008 zijn zij gespecialiseerd in het tunen van auto’s. Met wereldwijde vestigingen in Nederland, België, Zuid-Afrika, Dubai en China zijn ze over de hele wereld bekend. Vanwege de jarenlange ervaring en grote expertise kunnen zij zeer gericht software op maat maken voor uw auto. Samen met ATM-Chiptuning gaan wij uit van de best mogelijke prestaties van uw auto, ook wordt er rekening gehouden met de duurzaamheid, betrouwbaarheid en bovenal de veiligheid van uw voertuig.

.

.

Chiptuning op maat

Door middel van een Chiptuning is het mogelijk om uw auto te voorzien van extra vermogen en koppel, ook een bevordering van het rijcomfort wordt gerealiseerd. Door het toepassen van een Chiptuning zal uw beleving van het rijden dus positief veranderen. Het maakt niet uit of u een benzine- of een dieselvoertuig rijdt, dankzij de op maat gemaakte software is er bij CarFix T&S voor elke auto een passende oplossing.

Wat is chiptuning op maat?

Bij het Chiptuningsproces wordt de aansturingssoftware in de motorregeleenheid (ECU), aangepast. Hierbij wordt speciaal op maat geschreven software geïnstalleerd. De software zal zorgen voor een vermogenstoename tot wel 30%. Deze software is geschreven aan de hand van een speciaal gemaakte wiskundige berekening, in combinatie met vermogensmetingen en data log bestanden die worden geanalyseerd door ATM-Tuning.

Voordelen van chiptuning

Op maat gemodificeerde software levert u de volgende voordelen op:

Betere rijprestaties
Extra vermogen en koppel
Meer pit, souplesse en rijcomfort
Optimaler brandstofgebruik
Emissienormen blijven behouden

.

.

Optimaal rijplezier ervaren na een chiptuning?

Neem contact met ons op

Niet het gewenste resultaat? Wij zetten uw auto kosteloos terug naar de fabrieksinstellingen.

DutchEnglishFrenchGermanItalianPolishSpanish